0
0 コメント

Miután a kártyákat felfedezték, láthatja, melyik játékosnak van a legjobb keze. Ha mindkét játékos a legjobb 5 kártyás kezét tartja, akkor a potot felére osztja. Ha a legjobb 5 kártyás kezet tartod, és az ellenfeled a legjobb 5 kártyás kezet tartja, akkor a potot felére osztod A WPT egy globális szervezet, amely lehetővé teszi a játékosok számára a világ minden tájáról, hogy versenyezzenek, lehetőséget adva számukra, hogy nagy tétjátékokban játsszanak anélkül, hogy megtörnék a bankot.

Háromféle pókerjáték létezik: Head-up. Két kéz Három kéz A heads-upban csak két játékos versenyez egymással. Ez az egyik legegyszerűbb póker játék, hogy megtanulják, és megtalálja a bemutató videó, hogyan kell játszani. A póker játékokat 2 vagy több játékos játssza egymás ellen. Mindegyikük egyszerre részt vehet a játékban. A többi a webhely nyereségébe kerül (kifizetések formájában). Az országtól függően ez a díj általában 25% – 30%.

Sok játékos ismeri ezt, mint “adó”. Lehet, hogy egy másik díjat kell fizetnie – de ne tévesszen meg, ez a pénze az adókban. Ennek a módszernek az az előnye, hogy a játékok nem online pókertermek. Amint megnyerted a pénzt, a bank egy bizonyos ideig megtartja, és a következő játékig megtartja. A bank által játszani a póker hagyományos módja, saját pénzt helyeznek el egy megbízható bankba, https://hu.poker-4all.com és a bank fizet a győzelemért, a veszteségért és még a veszteségért is.

Annak érdekében, hogy ez lehetséges legyen, vannak bizonyos szabályok, amelyeket a banknak be kell tartania. Megtanulni levonni az ellenfelek lehetséges kezeit az upkártyákról és a fogadási mintákról a Seven Card Stud. Ehelyett minden játékos hét saját kártyát kap – három down kártyát és négy felfelé feltüntetett kártyát egyszerre. A cél az, hogy a legjobb öt kártyát készítsd a hét kártyádból.

A fogadás minden új upcard után történik. A Hold’em és az Omaha ellentétben a Seven Card Stud nem használ közösségi kártyákat. A legegyszerűbb módja annak, hogy megtudja, hogy a legjobb 5 kártya kezét tartja-e, ha megnézi a többi játékost. Jó ötlet, ha megnézzük, hogy ellenfeleinek hány lapja jelenik meg, és ellenfeleinek hány lapja ismeretlen (AKA a halott lap). A legjobb 5 kártyás kézzel rendelkező játékos gyakran jó olvasmányt kap az ellenfelek kezén.

Honnan tudhatom, hogy én tartom a legjobb 5 kártya kéz? Minden játékos feltárja a kártyáit, amikor befejezik a fogadásaikat. Ez nem a rake tetején van, ez egy másik díj (lehet nevezni kedvezményt, de szinte biztosan tartalmaz egy jelölést). A legtöbb esetben a rake 30% -ban kerül kiszámításra. Szintén egy százalékos adóval kell foglalkoznia. A Lowball-t az Omahához hasonlóan játsszák.

A legjobb öt kártyával rendelkező játékos nyeri a potot.

Dan Cornman 質問 2023/10/30